Tarieven

Proefles € 10,-- (gratis t/m 13-7-2018)
Losse les € 11,--  
Kaart 5 lessen € 50,-- (6 weken geldig)
Kaart 10 lessen € 90,-- (3 maanden geldig)
Kaart 20 lessen € 165,-- (6 maanden geldig)
   
Privéles € 45,-- (voor 1 uur)
Eco Yogamat € 30,--  
Yogamat Manduka € 55,--  (pro lite zwart)  
Yogamat Manduka € 80,-- (pro extra breed)  
Bolster Manduka € 55,--  
Blok Manduka € 15,--  
Overige Manduka producten op aanvraag  

 
Rekeningnummer: NL31 INGB 0003 4688 61 tnv Yogastudio Elements of Life

Workshops / Bedrijfsyoga mogelijkheden en tarieven op aanvraag
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW (tenzij anders aangegeven).

Het systeem
*   Je kunt kiezen voor een vaste les of flexibel les volgen.
*   Afmelden kan tot 48 uur voor een les. Bij te late afmelding zal de les worden afgeschreven van de lessenkaart. Indien er plek is, kun je de les in dezelfde week inhalen.
*   Na verloop van een lessenkaart kun je zelf beslissen of je doorgaat. Je zit dus niet vast aan een opzegtermijn.

Trek makkelijke sportkleding aan voor een yogales. Je hoeft geen sportschoenen mee te nemen, want alle  vormen van yoga worden uitgevoerd op blote voeten (eventueel sokken). Yogamatten, dekens en kussens zijn aanwezig. Eet liever niet te veel voor een les.

Op alle lessen en diensten van Yogastudio Elements of Life zijn de algemene voorwaarden van kracht. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK in Dordrecht.

Raadpleeg bij twijfel of yoga geschikt voor je is altijd eerst een arts.

Voor andere vragen, mogelijkheden en/of suggesties kun je altijd contact opnemen.

 

Yogastudio Elements of Life - Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

JE PRIVACY

Yogastudio Elements of Life respecteert de privacy van iedereen die les volgt bij ons en zal ervoor zorgen dat de persoonlijke informatie die je me verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voor een goede administratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik een aantal gegevens verzamel en vastleg. Middels een inschrijfformulier kun je zelf invullen welke gegevens je wilt delen. Ik vraag om je naam, e-mail adres en telefoonnummer. Verder kun je vrijblijvend eventuele fysieke klachten of andere gezondheidsklachten invullen of later doorgeven. Daarnaast kun je toestemming geven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Ik heb als enige toegang tot je persoonlijke gegevens en wissel alleen de nodige informatie omtrent fysieke klachten of andere relevante gezondheidsklachten uit aan de docent(e) waar u les van krijgt.


De persoonlijke gegevens worden hoofdzakelijk gebruikt voor de administratie. Je  email adres wordt gebruikt voor informatieverstrekking middels een nieuwsbrief over belangrijke en lopende zaken. Deze zal 1 keer per kwartaal verzonden worden, als je hiervoor toestemming hebt gegeven. Indien er tussentijds belangrijke informatie is, dan zal er een extra nieuwsbrief verzonden worden. Onderaan iedere nieuwsbrief krijg je de mogelijkheid om je af te melden hiervoor. Je e-mail adres of mobiele nummer kan gebruikt worden om door te geven dat er een plek beschikbaar is in een les, dat er een les vervalt of dat je kaart vol is en je vrijblijvend kunt kiezen voor een nieuwe kaart. Wil je dit aanpassen dan kun je dat altijd doorgeven. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van je gegevens, dan zal ik je eerst informeren en expliciet je toestemming vragen. Als je meer dan drie jaar geen les hebt gevolgd zullen je gegevens verwijderd worden. Zo hoef je niet alles opnieuw in te vullen en door te geven als je binnen een periode van 3 jaar besluit weer les te volgen.

Bij het volgen van de lessen bij Yogastudio Elements of Life stem je automatisch in met ons beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze algemene voorwaarden.

Heb je vragen over het Privacy beleid van Yogastudio Elements of Life, dan kun je een e-mail sturen naar info@yoga-elementsoflife.nl. Ik help je graag verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over ons privacy beleid.