DETOX PROGRAMMA

Detox programma - zie cursus voeding & yoga vanaf 25-8-2016

In een leerzame periode van 28 dagen leer je anders eten en vooral hoe je kunt minderen met suiker. Deze 2 delige workshop geef ik in samenwerking met foodcoach Monique Koppelaar. We volgen tijdens deze periode een mild detox programma waarbij je groente, fruit, noten en zaden eet. Tijdens dit programma volg je 28 dagen een speciaal eetpatroon om je lichaam en geest te reinigen en nieuwe energie op te doen. Eten kan niet alleen veel schade aanrichten in je lichaam het kan ook je gedachten vertroebelen. Heerlijk om je te ontdoen van afvalstoffen en ruimte te krijgen in je hoofd!
Zo kun je al gaan ontdekken hoe je suiker kunt vervangen en krijg je talloze recepten. We ondersteunen deze periode met 2 groepslessen waarbij je uitgebreid uitleg krijgt over: wat suiker nu eigenlijk is en waar zit het in, wat doet suiker in je lichaam, hoe kun je suiker herkennen op een etiket, natuurlijke vervangers van geraffineerde suiker, kunstmatige zoetstoffen, tips en voorbeelden van suikervrije tussendoortjes (inclusief “proeverij”), adviezen voor een suikerarm voedingspatroon en hoe je verder kunt gaan na de workshop. Daarnaast is er aandacht voor yoga & meditatie tijdens de workshops.

Wil je anders leren eten (goed vol te houden op langere termijn), werken aan je gezondheid, je verder verdiepen in yoga en meditatie, jezelf voorzien van nieuwe energie en/of ruimte in je hoofd creëeren? Dan is dit een uniek moment. De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei en woensdag 3 juni van 19.00 tot 21.00 uur. Op 13 mei is ook gelijk de start van het detox programma. Je krijgt wekelijks meerdere e-mails met informatie, recepten en tips om je te ondersteunen. Interesse, schrijf je in via e-mail info@yoga-elementsoflife.nl. Je kunt de 2 workshops inclusief detox programma volgen voor € 70,--. Dit is inclusief de benodigde voedingsmiddelen die we gebruiken tijdens de workshops. Van dit bedrag gaat 20% naar het goede doel. Het gaat door bij voldoende aanmeldingen.